Dinerkaart

Diner v.a. 17.00 uur

KleinGroot

Vis

Salade nicoise met gegrilde tonijn 12.75 22.00

Gegrilde knoflookgarnalen met spinazie 12.25 22.00

Gebakken zeebaars, dillesaus, courgettetaartje 12.50 23.50

Dagvangst (zie het krijtbord) Dagprijs


Vlees

Rundercarpaccio met pistou, parmezaan en peterselie cake 12.75 22.00

Kalfssucade met salie, parmaham en gestoofde groente 14.25 25.00

Eendenborst met een saus van tutti frutti, creme van pompoen 14.25 25.00

Hertenbiefstuk(Oostenrijk) stoofperen, cantharellensaus 15.25 28.00


Vegetarisch

Lauw/warme perensalade met gekonfijte rode ui, blauwe kaas 10.50 19.75

Gegrilde portobello met geitenkaas, linzensalade en thijmsaus 12.25 21.00

Groente quiche, notenrijst en gorgonzola saus 12.25 21.00


Al deze gerechten worden geserveerd met bijpassende aardappelgarnituur of meelspijs

Soep

Pompoensoep met gember, koriander en geiten kaas 7.50

Soep van de dag 6.50


Voor onze gasten tot 14 jaar

Kroket met frites 6.50

Gehaktballetjes met tomaten saus en frites 7.25

Gepaneerde kipstukjes of visreepjes met frites 8.50


Extra

Geroosterde aardappel (Hoeksche Rooie) 4.50

Frites - mayonaise 4.50

Frites - truffelmayonaise 5.50

Seizoen groente 4.-

Gemengde rauwkost salade 4.50

Brood met diverse smeersels 4.75



Al ons brood en vlees is biologisch. De vis die wij serveren is MSC gevangen.

Prijs wijzigingen voorbehouden!



Menukaart

Kom genieten van een heerlijke lunch of diner met het uitzicht op het Spui.Geniet binnen in ons restaurant, of buiten op ons heerlijke terras.


Lees meer

Reserveren

Natuurlijk! aan het Spui, heeft 21 gratis parkeerplaatsen voor bezoekers aan het restaurant. Om te reserveren belt u: 0186-615800.

Lees meer

Natuurlijk aan het Spui

Spuidijk 2d (naast het politiebureau)
3262 LH Oud-Beijerland
0186-615800
info@natuurlijkaanhetspui.nl

Openingstijden

  • Maandag gesloten
  • Dinsdag gesloten
  • Woensdag 12:00 - 23:00
  • Donderdag 12:00 - 24:00
  • Vrijdag 12:00 - 24:00
  • Zaterdag 12:00 - 24:00
  • Zondag 12:00 - 23:00
Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven? Meldt u hier gratis aan voor onze nieuwsbrief.

Ja, ik ontvang graag de nieuwsbrief